Średnio rozdrobniona kiełbasa wieprzowa parzona
Jednostka miary | kg |
Składniki: mięso wieprzowe 72%, tłuszcz wieprzowy, woda, sól, białko sojowe, błonnik pszenny, stabilizator E450, przeciwutleniacze: E330, E316, glukoza, cukier, maltodekstryna, wzmacniacz smaku E621, aromaty (w tym mleko łącznie z laktozą), ekstrakty przypraw (seler), substancje zagęszczające E407 i E1420, ekstrakt drożdżowy, aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca E250
Składniki odżywcze w 100g produktu: Wartość energetyczna 1082J/260kcal, Tłuszcz 19g, W tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,5g, Węglowodany 2,8g, W tym cukry 1,98g, Białko 19g, sól 1,8g.
Warunki przechowywani: Temperatura 2-8 ºC. Opis trwałości 21 dni w warunkach chłodniczych, 2 dni po otwarciu opakowania ale nie dłużej niż określony przez producenta termin przydatności w temp 2 do 8 º C
Producent: Zakłady Mięsne „KIER” Elżbieta Klimacka
Jastrzębie Pomorskie
86-140 Drzycim
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane