Kiełbasa parzona, wędzona, homogenizowana, w osłonce naturalnej. Powierzchnia czysta, sucha.
Jednostka miary | kg |
Składniki: Mięso wieprzowe 60,8%, tłuszcz wieprzowy 19,%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik pszenny-gluten, białko sojowe, fosforany, polifosforany-stabilizatory, karagen-substancje zagęszczające, glutaminian sodu-wzmacniacz smaku, białko wieprzowe, glukoza, askorbinian sodu, izoaskorbinian sodu-przeciwutleniacze, czosnek, przyprawy i ekstrakty przypraw, dwutlenek krzemu-substancja przeciwzbrylająca, azotyn sodu-substancja konserwująca.
Wartości odżywcze (w 100 g produktu): Wartość energetyczna 1609kj/390kcal Tłuszcz 37,0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 13,0g Węglowodany 3,7g W tym cukry poniżej 0,5g Białko 9,4g Sól 1,4g.
Warunki przechowywani: Temperatura 2-8 ºC. Opis trwałości Map- 18 dni, Vacum -18 dni w warunkach chłodniczych.
Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Ligota Sp. z o.o.
ul. Wspólna 12
43-518 Ligota
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane