Wyrób szynkopodobny parzony, w osłonce poliamidowej o przekroju 75 mm. Kształt owalnego batonu.
Jednostka miary | kg |
Sposób przygotowania | W kawałku, Krojone |
Składniki: Mięso wieprzowe 59,5%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko wieprzowe, fosforan-stabilizator, dekstroza, białko serwatkowe, mleko łącznie z laktozą, dwutlenek siarki, gorczyca, octan sodu, cytrynian jednosodowy-regulatory kwasowości, karagen-substancje zagęszczające, kwas L-askorbinowy, izoaskorbinian sodu-przeciwutleniacze, aromaty i ekstrakty przypraw, lecytyna sojowa, glutaminian sodu-wzmacniacz smaku, przyprawy czosnek, białko sojowe, gluten, maltodekstryna, azotyn sodu-konserwant.
Wartości odżywcze (w 100 g produktu): Wartość energetyczna 341kj/81kcal Tłuszcz 2,9g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1g Węglowodany 1,7g W tym cukry poniżej 0,5g Białko 12,0g Sól 1,7g.
Warunki przechowywani: Temperatura 2-8 ºC. Opis trwałości Luzem - 10 dni, Vacum - 12 dni w warunkach chłodniczych.
Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Ligota Sp. z o.o.
ul. Wspólna 12
43-518 Ligota
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane