Kiełbasa parzona, wędzona, w osłonce kolagenowej. Kształt typowy dla tych wyrobów. Powierzchnia czysta, sucha, jasnobrązowa.
Jednostka miary | kg |
Składniki: Mięso wieprzowe 86%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, cytrynian jednosodowy, polifosforany-stabilizatory, karagen-substancja zagęszczająca, błonnik pszenny-gluten, glutaminian sodu-wzmacniacz smaku, białko wieprzowe, glukoza, askorbinian i izoaskorbinian sodu-przeciwutleniacze, wodorowęglan sodu-regulator kwasowości, dekstroza, ekstrakty przypraw, czosnek, azotyn sodu-substancja konserwująca.
Wartości odżywcze (w 100 g produktu): Wartość energetyczna 1166kj/282kcal Tłuszcz 24,0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10,0g Węglowodany 1,8g W tym cukry poniżej 0,5g Białko 13,0g Sól 1,6g.
Warunki przechowywani: Temperatura 2-8 ºC. Opis trwałości Luzem - 8 dni, MAP - 18 dni, Vacum - 18 dni w warunkach chłodniczych.
Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Ligota Sp. z o.o.
ul. Wspólna 12
43-518 Ligota
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane