Kiełbasa parzona, wędzona, podsuszana, w osłonce naturalnej. Kształt typowy dla kiełbas średniej wielkości. Powierzchnia czysta, sucha, brązowa, typowa dla kiełbas podsuszanych.
Jednostka miary | kg |
Sposób przygotowania | W kawałku, Krojone |
Składniki: Mięso wieprzowe 87,1%, tłuszcz wieprzowy 6,5%, woda, skrobia ziemniaczana, czosnek, sól, białko sojowe, polifosforany-stabilizatory, karagen-substancje zagęszczające, błonnik pszenny-gluten, glutaminian sodu-wzmacniacz smaku, białko wieprzowe, glukoza, askorbinian i izoaskorbinian sodu –przeciwutleniacze, przyprawy, cytrynian-regulator kwasowości, dekstroza, ekstrakty przypraw, azotyn sodu-konserwant.
Wartości odżywcze (w 100 g produktu): Wartość energetyczna 1403kj/339kcal Tłuszcz 31,0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 13,0g Węglowodany 2,0g W tym cukry poniżej 0,5g Białko 12,0g Sól 1,1g.
Warunki przechowywani: Temperatura 2-8 ºC. Opis trwałości Map -18dni w warunkach chłodniczych.
Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Ligota Sp. z o.o.
ul. Wspólna 12
43-518 Ligota
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane