Kiełbasa parzona, wędzona, w osłonce naturalnej. Powierzchnia czysta, sucha, jasnobrązowa.
Jednostka miary | kg |
Składniki: Mięso wieprzowe 86,4%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, fosforany, polifosforany-stabilizatory, karagen-substancje zagęszczające, błonnik pszenny-gluten, glutaminian sodu-wzmacniacz smaku, białko wieprzowe, glukoza, izoaskorbinian sodu-przeciwutleniacz, czosnek, seler, przyprawy i ekstrakty przypraw, dwutlenek krzemu-substancja przeciwzbrylająca, dekstroza, aromat, azotyn sodu-substancja konserwująca.
Wartości odżywcze (w 100 g produktu): Wartość energetyczna 1312kj/317kcal Tłuszcz 29,0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12,0g Węglowodany 2,5g W tym cukry poniżej 0,5g Białko 12,0g Sól 1,5g.
Warunki przechowywani: Temperatura 2-8 ºC. Opis trwałości MAP - 18 dni, Vacum - 18 dni, Luzem – 14 dni w warunkach chłodniczych.
Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Ligota Sp. z o.o.
ul. Wspólna 12
43-518 Ligota
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane