Kiełbasa po Góralsku to kiełbasa wieprzowa z dodatkiem mięsa drobiowego, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
Jednostka miary | kg |
mieso wieprzowe 55%, mieso drobiowe 20 %, woda, sól, przyprawy, stabilizator E450, regulatory kwasowości E262, E325, przeciwutleniacz E316, białko wiprzowe, dekstroza, substancja konserwująca E250, może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łacznie z laktozą), soje, seler
w 100g produktu:
Wartość energetyczna 1406/340 kJ/kcal,
Tłuszcz 31,60 g.
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12,1 g;
Węglowodany 2,0 g.
w tym cukry 0,6 g;
Białko 11,4 g;
Sól 1,9 g.
Przechowywać w temperaturze od 2 C do 6 C
Producent: Centrum Dystrybucji Wędlin KASAN
ul. Filaretów 31, 43-100 Tychy |
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane