Wyrób w osłonce naturalnej ø 22-24, Batony o długości ok. 20 cm odkręcane góra –dół. Poddawane procesowi parzenia. Pakowane w atmosferze ochronnej MAP lub VAC – w zależności od zamówienia. Bez ograniczeń, do bezpośredniego spożycia na zimno lub na gorąco.
Jednostka miary | kg |
Mięso wieprzowe 85%, woda, tłuszcz, sól, stabilizatory: E451, E452; regulatory kwasowości E331, przeciwutleniacz E301, hydrolizat białka sojowego, wzmacniacz smaku E621, przyprawy, srobia, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca E250.
Wartość energetyczna w 100 g 321kcal/1329kJ tłuszcz [g] 29,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone [g] 12,0 węglowodany [g] 3,2 w tym cukier [g] <0,5 białko [g] 12,0 sól [g] 2,8
termin przydatnośći: 14 dni, warunki przechowywania: 0 do 6⁰C
Producent: Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak
ul. Axentowicza 20a
33-300 Nowy Sącz
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane