Produkt z mięsa z indyka, w galarecie wieprzowej, parzony.
Jednostka miary | kg |
Sposób przygotowania | W kawałku, Krojone |
Składniki: mięso z indyka poddane obróbce gotowania (72%), woda, żelatyna wieprzowa, sól spożywcza, ocet spirytusowy, białko SOJOWE, stabilizatory (E450, E451), przyprawy (zawierają SELER), substancja zagęszczająca (E407a), cukier, wzmacniacze smaku (E621,E635), aromaty (zawierają MLEKO), regulator kwasowości (E330), ekstrakty przypraw, substancja konserwująca (E250).
Wartość odżywcza na 100 g produktu: Wartość energetyczna: 379 kJ/ 90 kcal; Tłuszcz:2,9 g,- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g; Węglowodany: 2,0 g, - w tym cukry: 0,5 g; Białko: 14 g; Sól: 2,0 g.
Galareta wieprzowa wyprodukowana na bazie rosołu. Osłonka produktu niejadalna. PRODUKT BEZGLUTENOWY. Po otwarciu zaleca się spożyć w ciągu 48 godzin. Produkt może zawierać alergeny: gorczyca. Przechowywać w temperaturze +2° C do +8° C.
Producent: Polskie Mięso i Wędliny Łukosz Sp. z o.o.
Polskie Mięso i Wędliny Łukosz Sp. z o.o.Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane