Produkt drobiowo - wieprzowy parzony.
Jednostka miary | kg |
Sposób przygotowania | Krojone, W kawałku |
Składniki: mięso z indyka poddane obróbce gotowania (61%), skóry wieprzowe, woda, sól spożywcza, przyprawy, białko SOJOWE, stabilizatory (E450, E451), substancja zagęszczająca (E407a), wzmacniacz smaku (E621), aromaty, cukier, substancja konserwująca (E250).
Wartość odżywcza na 100 g produktu: Wartość energetyczna 514 kJ/ 123 kcal; Tłuszcz:5,7 g,- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g; Węglowodany: 2,8 g, - w tym cukry: 0,6 g; Białko: 15 g; Sól: 1,5 g.
Produkt pakowany próżniowo. Osłonka produktu niejadalna. PRODUKT BEZGLUTENOWY. Po otwarciu zaleca się spożyć w ciągu 48 godzin. Produkt może zawierać alergeny: gorczyca, mleko, seler. Przechowywać w temperaturze +2° C do +8° C.
Producent: Polskie Mięso i Wędliny Łukosz Sp. z o.o.
Polskie Mięso i Wędliny Łukosz Sp. z o.o.Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane