Kabanos Pieczeń Rzymska

Nowy produkt

29,99 zł / kg

12500a

kg

Produkt blokowy średnio rozdrobniony, wieprzowy z dodatkiem surowca drobiowego, pieczony z dodatkiem wody. Wyrób mięsny wyprodukowany z mięsa wieprzowego z dodatkiem surowca drobiowego poddawany siekaniu, mieszaniu, napełnianiu, posypywaniu i pieczeniu.

Jednostka miarykg

SKŁADNIKI MIĘSO WIEPRZOWE 45%, WODA, TŁUSZCZ WIEPRZOWY 5%, MIĘSO ODDZIELONE MECHANICZNIE DROBIOWE 5%, BUŁKA TARTA, BŁONNIK PSZENNY, SÓL, STABILIZATORY: E331, E270, E450, E451, BIAŁKO SOJOWE , EMULGATORY: E471, E472, BŁONNIK ZIEMNIACZANY, CUKRY (DEKSTROZA, MALTODEKSTRYNA), SUBSTANCJA ZAGĘSZCZAJĄCA: E407, PRZECIWUTLENIACZ: E316, BARWNIK: E120, PRZYPRAWY (CEBULA, CZOSNEK, PIEPRZ, SEZAM), EKSTRAKTY PRZYPRAW, AROMATY PRZYPRAWOWE, HYDROLIZAT BIAŁKA SOJOWEGO, REGULATOR KWASOWOŚCI: E270, SUBSTANCJA KONSERWUJĄCA: E250, ORZECHY. MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO, LAKTOZĘ.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA Wartość odżywcza 100g (*%RWS): wartość energetyczna: 887kJ/214kcal (*11%); tłuszcz: 16,4g (*23%); w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0g (*30%); węglowodany: 4,3g (*2%); w tym cukry: 0,8g (*1%); białko: 12,8g (*26%); sól: 2,2g (*37%). *RWS Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)

Wyrób powinien być przechowywany w temperaturze 2-8 0C.
Termin przydatności do spożycia wynosi: vac 21 dni.
Po otwarciu produkt należy spożyć do 48 godzin.

Producent: 'KABANOS' Mirosław Kojs i Joanna Kojs- Kowalczyk Spółka Jawna

Inne z tej kategorii

Ostatnio oglądane