Szynka wysokowydajna wieprzowa, wędzona, parzona z dodatkiem białka mleka, z dodatkiem wody. Przetwór mięsny wyprodukowany z szynki wieprzowej, bez skóry i kości, poddany peklowaniu, wędzeniu i parzeniu.
Jednostka miary | kg |
Sposób przygotowania | Krojone, W kawałku |
SKŁADNIKI MIĘSO WIEPRZOWE 76%, WODA, SÓL, IZOLAT BIAŁKA SOJOWEGO, STABILIZATORY: E451, E452, BIAŁKA ZWIERZĘCE WIEPRZOWE, MLEKA; REGULATOR KWASOWOŚCI: E331, CUKRY (SACHAROZA, MALTODEKSTRYNA), WZMACNIACZE SMAKU: E621, E627, E631, SUBSTANCJA ZAGĘSZCZAJĄCA: E407, PRZECIWUTLENIACZE: E316, E301, AROMAT, AROMAT MIĘSA WIEPRZOWEGO, DROŻDŻE, SUBSTANCJA KONSERWUJĄCA: E250. MOŻE ZAWIERAĆ: SOJĘ, GLUTEN, GORCZYCĘ, JAJA, ORZECHY ZIEMNE, SELER, SEZAM, RYBY.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA Wartość odżywcza 100g/ %RWS: wartość energetyczna:606kJ/145kcal (*7%); tłuszcz:8g (*11%); w tym kwasy tłuszczowe nasycone:3g (*15%); węglowodany:1g (*0%); w tym cukry:0,6g (*1%); białko:17,7g (*35%); sól:3g (*51%). *RWS Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Wyrób powinien być przechowywany w temperaturze 2-8 0C.
Termin przydatności do spożycia wynosi: map 24 dni.
Po otwarciu produkt należy spożyć do 48 godzin.
Producent: 'KABANOS' Mirosław Kojs i Joanna Kojs- Kowalczyk Spółka Jawna
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane