Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Ser Camembert pełnotłusty.
Produkt może zawierać 
orzechy.
 mleko pasteryzowane
sól
stabilizator: chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
bakterie fermentacji mlekowej
Penicillium candidum
Zawiera: mleko
Może zawierać: orzechy
|  | Wartość odżywcza w 100 g produktu | 
|---|
| Wartość energetyczna | 1 476 kJ / 357 kcal | 
| Tłuszcz | 32 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g | 
| Węglowodany | <0,5 g | 
| w tym cukry | <0,5 g | 
| Białko | 17 g | 
| Sól | 1,7 g | 
 Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 120
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce lub we Francji. Mleko pochodzi z UE. Cyfra 1 lub 2 obok daty minimalnej trwałości oznacza znak weterynaryjny zakładu produkcyjnego i kraj produkcji.
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
 Lactalis Polska Sp. z o.o.
 ul. Olkuska 7,
 02-604 Warszawa 
 Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres:
 jakosc@pl.lactalis.com
 www.serypresident.pl