Przechowywać w temp.: od +2°C do +10°C.
Ser topiony Cheddar
ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Cheddar 10%)
mleko odtłuszczone
masło
mleko w proszku odtłuszczone
serwatka w proszku (z mleka)
sole emulgujące: E450, E452, E339
sól
Zawiera: mleko
| w 100 g: |
---|
wartość energetyczna | 915 kJ/220 kcal |
tłuszcz | 16 g |
w tym kwasy tł. nasycone | 11 g |
węglowodany | 7 g |
w tym cukry | 3 g |
białko | 12 g |
sól | 2 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 100
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SERTOP sp. z o.o.
SERTOP sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 58
43-100 Tychy
www.sertop.com.pl