Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin.
Serek śmietankowy z łososiem i koperkiem. Produkt termizowany.
Wyprodukowano w Polsce
 serek śmietankowy
łosoś wędzony - 7 %
białka mleka
sól
koperek - 0,2 %
Zawiera: ryba, mleko
 | Wartość odżywcza produktu w 100 g | 
|---|
| wartość energetyczna | 1038 kJ / 251 kcal | 
| tłuszcz w tym | 23 g | 
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g | 
| węglowodany w tym | 4,0 g | 
| - cukry | 3,0 g | 
| białko | 7,0 g | 
| sól | 1,0 g | 
 Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 135
Rozmiar opakowania: 135
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
 Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,
 ul. Elewatorska 13,
 19-203 Grajewo
 www.mlekpol.com.pl