Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz spód opakowania. Przechowywać w temperaturze: +2 - +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 dni.
Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej.
Wyprodukowano w Danii
 ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
Zawiera: mleko
|  | Wartość odżywcza w 100 g produktu: | 
|---|
| Wartość energetyczna | 1046 k3/252 kcal | 
| Tłuszcz | 21 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g | 
| Węglowodany | <0,5 g | 
| w tym cukry | <0,5 g | 
| Białko | 14 g | 
| Sól | 3,0 g | 
 Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 4 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 410
Masa po odsączeniu: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: Arla Foods SA
 Arla Foods SA
 ul. Dworcowa 27,
 78-220 Tychowo
 www.arla.pl