Najlepiej spożyć przed: data, kod produkcji na spodzie puszki. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Fasola Czerwona Pudliszki to smaczne źródło błonnika i białka.
Fasola czerwona konserwowa. Produkt sterylizowany.
Wartości odżywcze są podawane dla produktu po odsączeniu z zalewy.
fasola czerwona
woda
sól
| w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 290 kJ / 69 kcal |
Tłuszcz | 0,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 9,2 g |
w tym cukry | 0,9 g |
Błonnik | 4,9 g |
Białko | 4,8 g |
Sól | 0,80 g |
Wartości odżywcze są podawane dla produktu po odsączeniu z zalewy | |
Trwałość po otwarciu: 2 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 400
Masa po odsączeniu: 220
wysoka jakość
źródło błonnika i białka
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Pudliszki Sp. z o.o.
Pudliszki Sp. z o.o.
Pudliszki,
ul. Fabryczna 7,
63-840 Krobia
www.pudliszki.pl
Podziel się opinią: 801 190 190
Koszt połączenia według taryfy operatora
Facebook: /Pudliszki
Instagram: @pudliszki_pl