Pojemność opakowania: 212 ml (2 x 106 ml)
Masa netto: 160 g (2 x 80 g)
Masa netto po odsączeniu zalewy: 120 g (2 x 60 g)
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, pod przykryciem, w temperaturze poniżej 4 °C, spożyć w ciągu 48 godzin.
Źródło
- błonnika
- białka
Sałatka z makrelą i fasolą
100 g ugotowanych ziemniaków + 150 g wędzonej makreli + 1/2 czerwonej cebuli + puszka czerwonej fasoli + 3 łyżki musztardy + 3 łyżeczki z białego wina + 4 łyżki oliwy + sól i pieprz do smaku
Czerwona fasola. Produkt sterylizowany.
MOŻE ZAWIERAĆ SOJĘ I GLUTEN.Wyprodukowano w UE.