Bonduelle Czerwona fasola 160 g (2 x 80 g)

Nowy produkt

8,59 zł

3083681068122

szt

Pojemność opakowania: 212 ml (2 x 106 ml)
Masa netto: 160 g (2 x 80 g)
Masa netto po odsączeniu zalewy: 120 g (2 x 60 g)
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Po otwarciu przechowywać w lodówce, pod przykryciem, w temperaturze poniżej 4 °C, spożyć w ciągu 48 godzin.
Źródło
- błonnika
- białka
Sałatka z makrelą i fasolą
100 g ugotowanych ziemniaków + 150 g wędzonej makreli + 1/2 czerwonej cebuli + puszka czerwonej fasoli + 3 łyżki musztardy + 3 łyżeczki z białego wina + 4 łyżki oliwy + sól i pieprz do smaku
Czerwona fasola. Produkt sterylizowany.
MOŻE ZAWIERAĆ SOJĘ I GLUTEN.
Wyprodukowano w UE.
Jednostka miaryszt
czerwona fasola
woda
sól
substancja wiążąca: chlorek wapnia
Może zawierać: zboża zawierające gluten, soja
w 100 g
Wartość energetyczna486 kJ / 116 kcal
Tłuszcz<0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone<0,1 g
Węglowodany15,2 g
w tym cukry0,5 g
Błonnik8,5 g
Białko8,3 g
Sól0,51 g

Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Liczba jednostek: 2
Wymiar liczbowy: 80
chrupka i pożywna*
porcja na raz na Twoją sałatkę
*Test fasoli na parze Bonduelle, badania ilościowe. Metrixlab, kwiecień 2024; Jest źródłem białka i błonnika
*Jest źródłem białka i błonnika
Rozmiar opakowania: 80
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 2 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 2 mini porcje

Producent: pl:Bonduelle Polska S.A.

pl:Bonduelle Polska S.A.
pl:ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
pl:www.bonduelle.pl
pl:0 801 372 032

Ostatnio oglądane