Zastosowanie: jako baza do zup, dodatek do sosów i gulaszu.
Przechowywać w zacienionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Liczy się dobry Smak
Tysiące przepisów znajdziesz na:
www.DoradcaSmaku.pl
Przecier z ogórków kwaszonych. Produkt pasteryzowany.
Produkt może zawierać: jaja, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę i sezam.
Składniki: ogórek kwaszony (sól, przyprawy)
Może zawierać: seler, jaja, mleko, gorczyca, sezam, soja
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 46 kJ / 11 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 0,9 g |
Sól | 3,1 g |
Wymiar liczbowy: 290
Cechy: hermetyczne zamknięcie - vacuum cap - gwarancja świeżości
Rozmiar opakowania: 290
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Prymat Sp. z o.o.
Prymat sp. z o.o.
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska
www.prymatgroup.pl
+48/32/47 33 833