Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Łosoś
Jakość Gwarantowana od 1954
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus / obszar połowu: H* - Północno-wschodni Atlantyk FAO 27: Morze Norweskie (II a), Morze Północne (IV a, b, c), Północne i Południowe Morze Celtyckie (VII g, h), Morze Irlandzkie (VII a) K* - Północno-zachodni Atlantyk FAO 21: na zachód od Nowej Szkocji) lub bałtyckiego (Clupea harengus membras / obszar połowu: M* - Morze Bałtyckie FAO27.IIId) (60% ryby przed sterylizacją)
olej rzepakowy (38% przed sterylizacją)
sól
naturalny aromat papryki
*H/K/M - w zależności od użytych składników: patrz nadruk przy dacie minimalnej trwałości; złowione w morzu włokiem pelagicznym
Zawiera: ryba
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna: | 1402 kJ / 339 kcal |
Tłuszcz: | 31 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 3,9 g |
Węglowodany: | 0 g |
- w tym cukry: | 0 g |
Białko: | 15 g |
Sól: | 1,1 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 3,7 g |
- w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): | 2,0 g |
- w tym kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,7 g |
- w tym kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 0,6 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Maks. wilgotność %: 80
Wymiar liczbowy: 170
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
wysoka zawartość Omega-3
Dobra Marka 2016 - jakość, zaufanie, renoma
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: PR Łosoś Sp. z o.o.
PR Łosoś Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
tel. +48 59 84-72-700
e-mail: lososustka@lososustka.com.pl
www.lososustka.com.pl