Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Łosoś Jakość gwarantowana od 1954
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
ryż
farsz z łososia atlantyckiego (24%, Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich)
cebula
koncentrat pomidorowy
olej rzepakowy
białko sojowe
kasza manna (zawiera gluten)
woda
błonnik pszenny
sól
naturalny aromat papryki
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zawiera: zboża zawierające gluten, ryba, soja, pszenica
| w 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna: | 752 kJ / 181 kcal |
tłuszcz: | 12 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,6 g |
węglowodany: | 12 g |
w tym cukry: | 3,1 g |
białko: | 5,7 g |
sól: | 1,4 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 1,6 g |
w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): | 0,9 g |
kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,3 g |
kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 0,4 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Maks. wilgotność %: 80
Wymiar liczbowy: 170
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
wysoka zawartość Omega-3
Dobra Marka 2016 - Jakość, Zaufanie, Renoma
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Przetwórstwo Rybne „ŁOSOŚ" Sp. z o.o.
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.,
Włynkówko 49B,
76-202 Słupsk 2,
Polska,
tel. +48 59 84 72 700,
e-mail: lososustka@lososustka.com.pl,
www.lososustka.com.pl