Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Łosoś Jakość gwarantowana od 1954
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
 ryż
farsz z łososia atlantyckiego (24%, Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich)
cebula
koncentrat pomidorowy
olej rzepakowy
białko sojowe
kasza manna (zawiera gluten)
woda
błonnik pszenny
sól
naturalny aromat papryki
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zawiera: zboża zawierające gluten, ryba, soja, pszenica
 | w 100 g produktu: | 
|---|
| wartość energetyczna: | 752 kJ / 181 kcal | 
| tłuszcz: | 12 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,6 g | 
| węglowodany: | 12 g | 
| w tym cukry: | 3,1 g | 
| białko: | 5,7 g | 
| sól: | 1,4 g | 
| Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 1,6 g | 
| w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): | 0,9 g | 
| kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,3 g | 
| kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 0,4 g | 
| Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |  | 
 Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Maks. wilgotność %: 80
Wymiar liczbowy: 170
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
wysoka zawartość Omega-3
Dobra Marka 2016 - Jakość, Zaufanie, Renoma
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: Przetwórstwo Rybne „ŁOSOŚ" Sp. z o.o.
 Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
 Włynkówko 49 B,
 76-202 Słupsk 2,
 Polska
 lososustka@lososustka.com.pl
 +48 59 84 72 700