Jedna porcja 165 g zawiera: energia 177 kcal 8%, tłuszcz 6,8 g 10%
% GDA*
*"Indywidualne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe, zależnie od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej i innych czynników".
Konserwa rybna sterylizowana.
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +25°C, przy wilgotności względnej do 80%.
Sałatka pikantna z makrelą od kilkudziesięciu lat posiada szerokie grono zwolenników. Mieszanka ryby, warzyw oraz przypraw sprawia, że produkt charakteryzuje się bardzo wyraźnym smakiem. Najlepiej smakuje podana na świeżym pieczywie.
Sałatka pikantna z makrelą.
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Maks. wilgotność %: 80
Wymiar liczbowy: 165
Cechy: królowa sałatek
Rozmiar opakowania: 165
Jednostka (tekst opisowy): g