Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podano na spodzie lub wieczku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +4 ℃ do +25 ℃, przy wilgotności względnej do 80 %.
Konserwa rybna sterylizowana.
Może zawierać, zboża zawierające
gluten,
gorczycę,
mleko,
jaja,
seler.
Wyprodukowano w Polsce
szprot rozdrobniony 35 % (Sprattus sprattus, obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27IIId, metoda połowu: włok pelagiczny)
makrela 5 % (Scomber scombrus, obszar połowu: Północno-wschodni Atlantyk FA027, metoda połowu: włok pelagiczny)
woda
cebula
kapusta
koncentrat pomidorowy
pasternak suszony
cukier
błonnik sojowy
sól
białko sojowe
olej rzepakowy
ekstrakt papryki
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
kolendra
papryka słodka
pieprz
goźdnik
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca
Zawiera: ryba, soja
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 559 kJ / 134 kcal |
tłuszcz | 7,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g |
węglowodany | 7,1 g |
w tym cukry | 6,6 g |
białko | 8,4 g |
sól | 1,45 g |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 165
Cechy: królowa sałatek
Rozmiar opakowania: 165
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: GRAAL S.A.
GRAAL S.A.,
ul. Zachodnia 22,
84-200 Wejherowo