Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
Jednostka miary | szt. |
Ryba: Zawiera
Gorczyca: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
szprot (Sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27. llld / złowione w morzu włokiem pelagicznym (55% ryby przed sterylizacją)
sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar
regulatory kwasowości: kwas octowy i kwas cytrynowy
mieszanka przypraw
naturalny aromat papryki
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Maks. wilgotność %: 80
Wymiar liczbowy: 300
Rozmiar opakowania: 300
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Przetwórstwo Rybne ŁOSOŚ Sp. z o.o.
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.,Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane