Sposób przygotowania:
- Zawartość opakowania przełożyć do garnka
- Podgrzewać od czasu do czasu mieszając
- Podawać na ciepło z pieczywem lub innymi dodatkami
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Flaki wołowe po zamojsku. Produkt sterylizowany.
Produkt może zawierać: gluten (z
żyta),
mleko łącznie z
laktozą,
jaja,
gorczycę,
sezam.
woda
przedżołądki wołowe 30%
warzywa w zmiennych proporcjach 8,4% (marchew, pietruszka, seler korzeń, cebula)
mąka pszenna
koncentrat pomidorowy 1,4%
sól
oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, częściowo utwardzony palmowy)
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna)
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
aromaty
barwnik: annato
hydrolizat białka sojowego
cukier
przyprawy (w tym gałka muszkatołowa 0,05%)
wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe)
majeranek
mieszanka warzywna (marchew, pasternak, cebula)
ekstrakt drożdżowy
natka pietruszki
pomidor
Zawiera: seler, soja, pszenica
Może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca, żyto, sezam
| w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 255 kJ/61 kcal |
Tłuszcz | 2,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 2,7 g |
w tym cukry | 0,8 g |
Błonnik | 0,6 g |
Białko | 7,0 g |
Sól | 1,2 g |
Wymiar liczbowy: 500
długo gotowane
bez dodatku substancji konserwujących
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Pamapol S.A.
Pamapol S.A.,
ul. Wieluńska 2,
97-438 Rusiec
www.pamapol.pl