Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Jamar
20 lat pasji! do warzyw i owoców
Sos do makaronu. Sos warzywny. Produkt pasteryzowany.
konserwanty: Nie zawiera
woda
pomidory (24 %)
koncentrat pomidorowy (12,7 %)
cebula (8,6 %)
przecier jabłkowy
cukier
skrobia modyfikowana
ocet spirytusowy
olej rzepakowy
sól
zioła (0,22 %)
przyprawy
substancja zagęszczająca: guma guar
aromat
Zawartość pomidorów 100 g na 100 g produktu
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Energia | 248 kJ / 59 kcal |
Tłuszcz | 1,1 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 11 g |
- w tym cukry | 7,2 g |
Błonnik | 0,7 g |
Białko | 0,8 g |
Sól | 1,2 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 520
nowa jakość
bez konserwantów
szybkie i łatwe danie
Producent Polski
Rozmiar opakowania: 520
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.
Albertów 69
42-165 Lipie
www.jamar.pl