Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Oto zupa ugotowana specjalnie dla Ciebie. Z białą fasolą, kiełbasą wieprzową, koncentratem pomidorowym i cebulą. Doprawiona papryką i majerankiem. To inspirowana klasyką fasolka po bretońsku, której nie musisz gotować. Wystarczy podgrzać, kiedy dopadnie Cię głód. Smacznego!
Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową. Zupa sterylizowana.
 woda
fasola biała 11 %
kiełbasa wieprzowa 8 % (mięso wieprzowe, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, cukier)
cebula 5 %
pulpa pomidorowa 4,5 %
koncentrat pomidorowy 3 %
mąka pszenna
skrobia modyfikowana
słonina wieprzowa wędzona
sól
cukier
papryka
majeranek
przyprawy
Zawiera: pszenica
Barwniki: Nie zawiera
|  | Wartość odżywcza w 100 g | 
|---|
| Wartość energetyczna | 339 kJ / 81 kcal | 
| Tłuszcz | 2,7 g | 
| - w tym kwasy nasycone | 1,0 g | 
| Węglowodany | 9,1 g | 
| - w tym cukry | 1,7 g | 
| Błonnik | 2,1 g | 
| Białko | 4,0 g | 
| Sól | 1,1 g | 
 Wymiar liczbowy: 400
wystarczy podgrzać
bez barwników
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku: Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać na małym ogniu 2-3 minuty, ciągle mieszając. Od temperatury otoczenia
Odgrzać w kuchence mikrofalowej: Zawartość opakowania przełożyć na talerz i włożyć do kuchenki mikrofalowej. Podgrzewać: moc 750 W, czas 3-4 minuty. Od temperatury otoczenia
 Producent: Profi S.A.
 Profi S.A.,
 ul. Kolejowa 3,
 63-520 Grabów nad Prosną
 jemyjemy.com