Pakowany w atmosferze ochronnej
Przechowywać w temp.: od +2°C do +10°C.
Polecamy również
 Ser topiony gouda
 Ser topiony cheddar
Ser topiony w plastrach z ementalerem.
 ser 54 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Ementaler 10 %)
mleko odtłuszczone
mleko w proszku odtłuszczone
masło
sole emulgujące: E452, E339
sól
barwnik: karoteny
Zawiera: mleko
Smaki / Aromaty: Nie zawiera
konserwanty: Nie zawiera
 | Wartość odżywcza w 100 g produktu: | 
|---|
| wartość energetyczna | 1148 kJ/276 kcal | 
| tłuszcz | 20 g | 
| w tym kwasy tł. nasycone | 13 g | 
| węglowodany | 6,0 g | 
| w tym cukry | 6,0 g | 
| białko | 18 g | 
| sól | 2,0 g | 
| wapń | 450 mg | 
 Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 130
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
doskonały na ciepło i zimno
bez konserwantów
bez aromatów
źródło wapnia
Q Jakość Tradycja - Śląskie
Rozmiar opakowania: 130
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 8 sztuk/sztuki
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 8 plasterków pakowanych pojedynczo
 Producent: SERTOP sp. z o.o.
 SERTOP sp. z o.o.,
 ul. Przemysłowa 58,
 43-100 Tychy,
 Polska