Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6 °C
Sery pleśniowe produkujemy od 1959
Ser pleśniowy błękitny.
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Produkt polski
mleko pełne pasteryzowane
sól
stabilizator chlorek wapnia
bakterie fermentacji mlekowej
szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
Zawiera: mleko
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
konserwanty: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
wartość energetyczna | 1518 kJ/366 kcal |
tłuszcz | 31 g |
w tym kwasy nasycone | 21 g |
węglowodany | 1,8 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 20 g |
sól | 2,5 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 100
zdecydowany i wyrazisty smak
bez konserwantów, prosty skład
Produkt polski
Q Jakość Tradycja - Wielkopolskie
Poznaj Dobrą Żywność
wyprodukowano bez stosowania GMO
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
Lazur - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
ul. Kaliska 44,
63-460 Nowe Skalmierzyce,
Polska
serwis.konsumenta@lazur.pl,
www.lazur.pl