Przechowywać w temp.: od +2°C do +10°C. Sery topione oferowane w porcjach 100 g są produkowane na bazie starannie wyselekcjonowanych surowców w oparciu o sprawdzone od wielu lat receptur. Dzięki bogatemu asortymentowi smakowemu mogą być wykorzystane nie tylko na kanapkę, ale także do przygotowania różnego rodzaju deserów, dipów czy zup. Spółka SERTOP to polski producent oferujący swoje produkty pod marką „SERTOP” od ponad 30 lat. Wysoka jakość i tradycyjność produkcji sprawia, iż nasze produkty cieszą się dużą popularnością wśród klientów krajowych jak i zagranicznych. Serki marki SERTOP to kultowe produkty które łączą pokolenia od wielu lat! Ser topiony tylżycki
Jednostka miary
szt
ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Tylżycki 10%) mleko odtłuszczone masło mleko w proszku odtłuszczone serwatka w proszku (z mleka) sole emulgujące: E450, E452, E339 sól Zawiera: mleko
w 100 g:
wartość energetyczna
915 kJ/220 kcal
tłuszcz
16 g
w tym kwasy tł. nasycone
11 g
węglowodany
7 g
w tym cukry
3 g
białko
12 g
sól
2 g
Min. temp. °C: 2 Maks. temp. °C: 10 Wymiar liczbowy: 100 Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce. Rozmiar opakowania: 100 Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SERTOP sp. z o.o.
SERTOP sp. z o.o. ul. Przemysłowa 58 43-100 Tychy, Polska www.sertop.com.pl