Przechowywać w temp. od +2°C do +8°C.
Głęboki śmietankowy smak powstaje z najwyższej jakości, świeżego mleka. To szlachetna prostota bez zbędnych dodatków.
Nasze pyszne serki Almette powstają w Węgrowie! Nie mogliśmy wymarzyć sobie lepszego miejsca… Węgrów leży na granicy Mazowsza i Podlasia, w obrębie tzw. niecki mazowieckiej, w otulinie rzeki Liwiec - lewego dopływu Bugu. To wyjątkowe miejsce Polski, obszar o nieskażonej przyrodzie, który oferuje idealne warunki do produkcji zdrowej żywności.
Puszysty serek twarogowy. Spulchniony azotem, pasteryzowany.
ser twarogowy
białka mleka
sól
Zawiera: mleko
Barwniki: Nie zawiera
konserwanty: Nie zawiera
| w 100 g | w porcji (15 g) |
---|
Wartość energetyczna | 1056 kJ/ 256 kcal | 158 kJ/ 38 kcal |
Tłuszcz | 24 g | 3,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g | 2,6 g |
Węglowodany | 3,2 g | <0,5 g |
w tym cukry | 3,2 g | <0,5 g |
Białko | 6,7 g | 1,0 g |
Sól | 0,61 g | 0,10 g |
Opakowanie zawiera 10 porcji produktu po 15 g. | | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 150
100% naturalnych składników
polskie mleko
bez zagęstników, bez barwników, bez konserwantów
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 10 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 10 porcji produktu po 15 g.
Producent: Hochland Polska Sp. z o.o.
Hochland Polska Sp. z o.o.
ul. Okrężna 2
64-530 Kaźmierz