Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +10 ℃. 
  Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 3 dni.
Ser topiony z szynką w plastrach.
 sery 60 %
woda
masło
szynka wieprzowa parzona 5 % (mięso wieprzowe z szynki 77 %, woda, sól, glukoza, stabilizator E 451, przeciwutleniacz E 301, substancja konserwująca E 250)
mleko odtłuszczone w proszku
białka mleka
sole emulgujące: E 452, E 339
sól
aromat
barwnik: beta karoten
Zawiera: mleko
Przeciwutleniacze: Zawiera
Barwniki: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
 | Wartość odżywcza w 100 g | 
|---|
| Wartość energetyczna | 1240 kJ/299 kcal | 
| Tłuszcz | 25 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g | 
| Węglowodany | 3.3 g | 
| W tym cukry | 2.2 g | 
| Białko | 15 g | 
| Sól | 2.5 g | 
 Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 3 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 130
Rozmiar opakowania: 130
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 8 sztuk/sztuki
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 8 plasterków
 Producent: Polmlek Sp. z o.o.
 Polmlek Sp. z o.o.
 ul. Hoża 51
 00-681 Warszawa
 www.polmlek.com