Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C
Sprawdź przepisy na kanapki
Ser pleśniowy, dojrzewający z porostem białej pleśni.
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu
Wyprodukowano na Węgrzech
mleko
sól
białka mleka
kultury bakteryjne
podpuszczka mikrobiologiczna
pleśń gatunku Penicillium candidum
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 1 porcja 30 g |
---|
Wartość energetyczna | 1208 kJ / 291 kcal | 362 kJ / 87 kcal |
Tłuszcz | 23 g | 6,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g | 4,8 g |
Węglowodany | 1,0 g | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g | <0,5 g |
Białko | 20 g | 6,0 g |
Sól | 1,6 g | 0,48 g |
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu | | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 120
prostokątny kształt
aksamitna skorka
kremowy smak
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 4 porcje produktu
Producent: Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek,
tel. (63) 289 71 00