Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C
Naturalne składniki
Turek
 90 lat kremowości
Ser pleśniowy camembert z zielonym pieprzem.
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
 mleko pasteryzowane
sól
zielony pieprz (1,2 %)
kultury mleczarskie
podpuszczka mikrobiologiczna
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Zawiera: mleko
 | 100 g | 1 porcja 30 g | 
|---|
| Wartość energetyczna | 1475 kJ / 356 kcal | 443 kJ / 107 kcal | 
| Tłuszcz | 31 g | 9,3 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g | 6,6 g | 
| Węglowodany | 1,3 g | < 0,5 g | 
| w tym cukry | < 0,5 g | 0 g | 
| Białko | 18 g | 5,4 g | 
| Sól | 1,7 g | 0,51 g | 
| Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. |  |  | 
 Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 120
oryginalna receptura
aksamitna skórka
kremowy smak
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
 Producent: Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
 Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
 ul. W. Milewskiego 11
 62-700 Turek
 (63) 289 71 00