Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
wartość energetyczna | 218 kJ / 51 kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 4,1 g |
w tym cukry | 3,4 g |
białko | 8,7 g |
sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
0 % tłuszczu
wysoka zwartość białka
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
tel: +48 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl