AUGUST STORCK KG,
Waldstr. 27,
13403 Berlin
Niemcy
www.storck.com
www.merci.com
Chronić przed ciepłem!
4 rodzaje specjałów czekoladowych
Jabłko z cynamonem, Biała z korzennymi ciasteczkami, Pralinowa z cynamonem, Pomarańczowo-migdałowa
Nadziewane i nienadziewane specjały czekoladowe.
Może zawierać także orzeszki ziemne, inne orzechy i jaja. cukier
tłuszcz kakaowy
miazga kakaowa
mleko pełne w proszku
tłuszcze roślinne (palmowy, shea)
pełnotłuste mleko w proszku
odtłuszczone mleko w proszku
laktoza (z mleka)
siekane migdały (1,5 %)
maślanka w proszku (z mleka)
pełnoziarnista mąka pszenna
dekstroza
orzechy laskowe (1,2 %)
tłuszcz mleczny
zagęszczone soki owocowe (z pomarańczy, cytryn)
kukurydza
emulgator: lecytyny (soja)
masło (z mleka)
kakao niskotłuszczowe
kawałki jabłek
aromaty
sól
skrobia pszenna
substancja żelująca: pektyny
przyprawy korzenne speculoos
substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu, węglany amonu)
ekstrakt słodu jęczmiennego
kwas: kwas cytrynowy
skórka pomarańczowa
Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 32 %
Czekolada: masa kakaowa minimum 50 %
Zawiera: migdały, jęczmień, orzechy laskowe, mleko, soja, pszenica
Może zawierać: jaja, orzechy, orzeszki ziemne
| Wartość odżywcza Na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2371 kJ/569 kcal |
Tłuszcz | 37,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21,4 g |
Węglowodany | 49,7 g |
w tym cukry | 47,1 g |
Białko | 7,3 g |
Sól | 0,29 g |
Wymiar liczbowy: 250
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Storck sp. z o.o.
STORCK Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26,
01-208 Warszawa
www.storck.pl
www.mamba.pl
www.mamba.com