Kakaowy biszkopt z mlecznym nadzieniem (15,5%).
cukier
tłuszcze roślinne (palmowy, shea, sal)
syrop glukozowo-fruktozowy
substancja utrzymująca wilgoć (glicerol)
rehydratowane MLEKO w proszku (7%)
mąka PSZENNA (6,5%)
MLEKO odtłuszczone w proszku (5,5%)
dekstroza
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (3%)
kakao w proszku (3%)
JAJA (2,5%)
SERWATKA w proszku
zagęszczony sok gruszkowy
skrobia PSZENNA
MLEKO w proszku (0,5%)
emulgatory (lecytyny (SOJA), mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
substancje spulchniające (węglan amonu, wodorowęglan sodu)
zagęszczony sok cytrynowy
aromaty
tłuszcz kakaowy
sól
miazga kakaowa
MASŁO odwodnione
Zawiera: jaja, mleko, soja, pszenica
| Średnia wartość odżywcza 100 g |
---|
Wartość energetyczna (energia) (kJ/kcal) | 1901 / 455 |
Tłuszcz (g) | 22,6 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 13,1 |
Węglowodany (g) | 58,8 |
w tym cukry (g) | 41 |
Białko (g) | 5,5 |
Sól (g) | 0,262 |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) | |
Liczba jednostek: 4
Wymiar liczbowy: 39
Rozmiar opakowania: 39
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 sztuk/sztuki
Producent: Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa