Pojemność opakowania: 212 ml
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przepisy znajdziesz na:
warzywneinspiracje.pl
Kiełki fasoli Mung. Produkt sterylizowany.
woda
kiełki fasoli Mung
cukier
sól
zalewa balsamiczna (biały ocet winny, moszcz z białych winogron)
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
antyoksydant: kwas askorbinowy
| Wartość odżywcza odsączonego produktu w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 70 kJ - 17 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 2,4 g |
w tym cukry | 2,0 g |
Błonnik | 1,1 g |
Białko | 1,0 g |
Sól | 0,75 g |
Wymiar liczbowy: 200
Masa po odsączeniu: 90
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Bonduelle Polska S.A.
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
www.bonduelle.pl
0 801 372 032
opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną