Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-08, Rolnictwo UE
Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:1.
Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C.
Powstały osad jest naturalną cechą produktu i nie stanowi jego wady.
Ocet jabłkowy 6% Jamar BIO został wyprodukowany z wyselekcjonowanych jabłek pochodzących z polskich BIO sadów. Produkt został przygotowany z myślą o świadomych konsumentach, którzy w swojej kuchni korzystają tylko z najwyższej jakości produktów organicznych. Ocet jabłkowy Jamar BIO można wykorzystać w kuchni na wiele sposobów: do wszelkiego rodzaju marynat, ale także jako bazę do sosów czy też dodatek do sałatek.
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Jesteśmy uznanym w Polsce i Europie producentem przetworów warzywnych i owocowych. Od samego początku stawiamy na jakość i naturalny smak naszych produktów. Bogate doświadczenie rynkowe pozwala nam każdego dnia odpowiadać na zmieniające się potrzeby konsumentów. Mamy świadomość znaczenia jakości surowców, z których produkujemy nasze przetwory, dlatego stale rozwijamy naszą firmę, kierując się trendami proekologicznymi.
Ocet jabłkowy bio 6 % kwasowości.
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 500
Tekst dowolny o pochodzeniu: Produkt polski
z polskich jabłek
Produkt polski
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): ml