FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Pieczony melon 
 Przygotowanie 10 min
 Gotowanie 10 min
 Porcje 4 
 Składniki:
 1 melon
 1½ łyżeczki pieprzu młotkowanego z kolendrą Kamis
 12 cienkich plastrów wędzonego boczku
 100 g rukoli
 1 łyżka octu balsamicznego Kamis
 50 g pokruszonego sera pleśniowego 
 1. Obranego melona pokrój na 12 podłużnych cząstek, oprósz pieprzem młotkowanym z kolendrą, owiń boczkiem.
 2. Piecz w piekarniku przez 10 min w temperaturze 200 °C lub na grillu.
 3. Podawaj na rukoli skropionego octem balsamicznym i posypanego serem.
Mieszanka przyprawowa.
Może zawierać jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Wyprodukowano w Polsce z pieprzem czarnym spoza UE