Przechowywać w suchym chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Oryginalny Czaniecki
Tradycja, jakość, doświadczenie
Makaron Jajeczny Ekstra.
(Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.)
semolina (kaszka z pszenicy durum)
jaja 2 sztuki na kilogram mąki (10 %)
woda
Zawiera: jaja, pszenica
| Wartość odżywcza: na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1591 kJ/ 376 kcal |
Tłuszcz | 2,9 g |
w tym - Kwasy tłuszczowe nasycone | 1 g |
Węglowodany | 72 g |
w tym - Cukry | 1,4 g |
Błonnik | 4 g |
Białko | 14 g |
Sól | 0,04 g |
(Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.) | |
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w UE
Cechy: czas gotowania 2 min
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Na każde 100 g produktu zagotować 2 litry posolonej wody, wrzucić makaron - gotować 2 minuty. Następnie makaron przecedzić, polewając zimną wodą. Od temperatury otoczenia
Producent: CZANIECKIE MAKARONY SP. Z O.O.
43-354 Czaniec,
ul. Krajobrazowa 5