100 g produktu dostarcza: 1500 kJ 361 kcal 18%
%RWS
Makaron przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Gwarancją wyjątkowego smaku Międzybrodzkich Makaronów są wysokiej jakości surowce. Świeże jaja wybijane ze skorupek bezpośrednio w procesie produkcji oraz mąka z pszenicy durum czynią smak naszych makaronów niepowtarzalnym.
Ser pleśniowy w roli głównej
Składniki:
Międzybrodzki Makaron 250 g
Ser pleśniowy typu rokpol - 250 g
Opakowanie szpinaku - 400 g
Czosnek - 2 ząbki
Śmietana słodka 18% - 150 ml
Sól i pieprz
Wykonanie:
- Międzybrodzki Makaron gotujemy według zaleceń na opakowaniu i hartujemy w zimnej wodzie.
- Ser rozpuszczamy w śmietance, na koniec dodajemy trochę czosnku.
- Do gotowego sosu dodajemy szpinak i gotujemy do miękkości
- Doprawiamy dla smaku
Całość podajemy z makaronem
PS. Jeśli sos będzie zbyt gęsty możemy rozrzedzić go śmietanką
Więcej przepisów na: facebook.com
www.miedzybrodzki.pl
Makaron 4 jajeczny rurka
Producent: Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna
Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna
ul. Cicha 3
34-312 Międzybrodzie Bialskie
Polska
tel.: 33 / 810 87 70
fax: 33 / 810 87 90
www.miedzybrodzki.pl
e-mail: kontakt@miedzybrodzki.pl