Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Jak odmierzyć 100 g makaronu?
Weź 4 gniazda makaronu i gotowe!
Lubella Tradycja od 1881
Najlepsze ze zboża
Współpracujemy z polskimi rolnikami.
Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki.
Mielimy zboże we własnym młynie.
Łączymy pasję z doświadczeniem.
Przepis dla Ciebie!
Krem szpinakowo - porowy z makaronem
Składniki:
makaron Lubella Gniazda nitki 200 g
bulion warzywny 800 ml
masło łyżka
1 por
szpinak 100 g
Dodatkowo: sól i pieprz
Ilość porcji: 2
Czas przygotowania: 40 min
Przygotowanie:
Makaron to podstawa!
Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Przygotuj dodatki!
Pora pokrój w półplasterki i podsmaż na maśle, aż zmięknie. Zalej bulionem i gotuj 15 minut. Dodaj dokładnie umyty szpinak i całość gotuj jeszcze przez 5 minut.
Połącz i ciesz się smakiem!
Zmiksuj, dopraw solą i pieprzem. Podawaj z makaronem.
Smacznego!
Makaron gniazda nitki.
Produkt może zawierać
soję.