100 g produktu dostarcza: 1500 kJ 361 kcal 18%
%RWS
Makaron przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Gwarancją wyjątkowego smaku Międzybrodzkich Makaronów są wysokiej jakości surowce. Świeże jaja wybijane ze skorupek bezpośrednio w procesie produkcji oraz mąka z pszenicy durum czynią smak naszych makaronów niepowtarzalnym.
Pomidorowa
Składniki:
Międzybrodzki Makaron - 250 g
Wywar kostno-jarzynowy - 2 l
Pomidory z puszki krojone - 1 puszka ok. 400 g
Koncentrat pomidorowy - 2 łyżki
Sól, pieprz do smaku
Kwaśna śmietana 18% - 150 ml
Natka pietruszki
Wykonanie:
- Makaron gotujemy według zaleceń na opakowaniu.
- Na wolnym ogniu gotujemy wywar z kości i warzyw pokrojonych w kostkę
- Dodajemy pomidory z puszki, koncentrat pomidorowy oraz sól i pieprz.
- Śmietanę należy zahartować gorącą zupą, następnie całość połączyć ze sobą.
- Na koniec łączymy makaron z zupą i posypujemy natką pietruszki.
Więcej przepisów na: facebook.com
www.miedzybrodzki.pl
Makaron 4 jajeczny ryż
Producent: Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna
Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna
ul. Cicha 3
34-312 Międzybrodzie Bialskie
Polska
tel.: 33 / 810 87 70
fax: 33 / 810 87 90
www.miedzybrodzki.pl
e-mail: kontakt@miedzybrodzki.pl