Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Jak odmierzyć 100 g makaronu?
Odmierz 1 i 1/4 szklanki makaronu i gotowe!
Lubella Tradycja od 1881
Najlepsze ze zboża
Współpracujemy z polskimi rolnikami.
Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki.
Mielimy zboże we własnym młynie.
Łączymy pasję z doświadczeniem.
Przepis dla Ciebie!
Świderki z indykiem, mozzarellą, pomidorkami i pesto
Składniki:
makaron Lubella Świderki 200 g
indyk 200 g
mozzarella mini 150 g
czerwone pomidorki koktajlowe 100 g
zielone pesto 3 łyżki
Ilość porcji: 2
Czas przygotowania: 15 min
Przygotowanie:
Makaron to podstawa!
Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Przygotuj dodatki i sos!
Pierś z indyka natrzyj olejem. Zgrilluj na rozgrzanej patelni. Następnie pokrój ją w kostkę.
Połącz i ciesz się smakiem!
Ugotowany makaron wymieszaj z pokrojonym indykiem, z odsączoną z zalewy mozzarellą i pomidorkami. Całość polej pesto.
Smacznego!
Makaron świderki.
Produkt może zawierać
soję.