Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Łosoś Jakość Gwarantowana od 1954
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
szprot (Sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27. lll d / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55% ryby przed sterylizacją)
sos węgierski (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, papryka słodka mielona, skrobia kukurydziana modyfikowana, papryka ostra mielona, przyprawy, substancja zagęszczająca: guma guar; regulatory kwasowości: kwas octowy i kwas cytrynowy; naturalny aromat papryki
Zawiera: ryba, gorczyca, pszenica
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna: | 551 kJ / 132 kcal |
Tłuszcz: | 6,7 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,8 g |
Węglowodany: | 5,8 g |
- w tym cukry | 4,9 g |
Białko: | 12 g |
Sól: | 1,4 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 1,5 g |
- w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): | 0,2 g |
- w tym kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,4 g |
- w tym kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 0,7 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Maks. wilgotność %: 80
Wymiar liczbowy: 175
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
wysoka zawartość Omega-3
Dobra Marka 2016 - jakość, zaufanie, renoma
Rozmiar opakowania: 175
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Przetwórstwo Rybne ŁOSOŚ Sp. z o.o.
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.,
Włynkówko 49B,
76-202 Stupsk 2,
Polska