Konserwa rybna sterylizowana
Jednostka miary | szt |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 97 kcal/100g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce: 406 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 3,3 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g): 0,6 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g): 4,7 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 4,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 12 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,1 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Składniki: 60% śledzie bałtyckie bez głowy i ogona (Clupea harengus membras, złowione w Morzu Bałtyckim FAO 27IIId za pomocą włoków), 40% sos pomidorowy: woda, 20% koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, sól, cebula suszona, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; ekstrakty przypraw (zawierają seler), regulator kwasowości: kwas octowy.
Rodzaj narzędzia połowego: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Okres przydatności do spożycia: 24 mies.
Temperatura przechowywania min - max: 4 - 25 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Zawartość netto: 170 g
Masa netto sztuki (po odcieku): nie dotyczy
Technika utrwalenia: sterylizacja
Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych
Producent: Evrafish sp.zoo
Evrafish sp.zoo
FABRYCZNA 1
39-200 DĘBICA
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane