Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
filety z makreli kolias (Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO 61 / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55% ryby przed sterylizacją)
sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
mieszanka przypraw
naturalny aromat papryki
Zawiera: ryba, gorczyca, pszenica
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna: | 622 kJ / 149 kcal |
Tłuszcz: | 9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,6 g |
Węglowodany: | 4 g |
w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 13 g |
Sól: | 1,1 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Maks. wilgotność %: 80
Wymiar liczbowy: 300
Rozmiar opakowania: 300
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Przetwórstwo Rybne ŁOSOŚ Sp. z o.o.
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.,
Włynkówko 49B,
76-202 Stupsk 2,
Polska