Warunki przechowywania: temperatura od +5°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
znany od 1972 roku
Pasztet drobiowo-wieprzowy. Konserwa sterylizowana.
Może zawierać
mleko (łącznie z
laktozą).
woda
mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 18 %
tłuszcz wieprzowy 17 %
wątroba z kurcząt 16 %
mąka pszenna
białko sojowe
sól
cebula suszona
emulgator E472c
regulator kwasowości: cytrynian sodu
skrobia pszenna
przyprawy
koncentraty przypraw
masa jajowa
Zawiera: jaja, soja, pszenica
Może zawierać: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 793 kJ/191 kcal |
Tłuszcz | 16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,0 g |
Węglowodany | 3,6 g |
w tym cukry | 0,6 g |
Białko | 8,2 g |
Sól | 1,4 g |
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 160
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Drop S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego
DROP S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego,
63-500 Ostrzeszów,
Aleja Wojska Polskiego 1,
www.drop.pl,
tel. 62 59 25 600