Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl
Łowicz
Samo najlepsze!
Kurczak po prowansalsku
Potrzebujesz: sos 8 warzyw po prowansalsku Łowicz, ok. 400 g piersi z kurczaka, 2 łyżki oleju, 300 g makaronu rurki Lubella.
1. Pierś z kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na 2 łyżkach oleju.
2. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty.
3. Podawaj z makaronem rurki.
4. Udekoruj ulubionymi dodatkami: pomidory koktajlowe, oliwki, listki bazylii.
Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Sos z 8 warzyw z ziołami prowansalskimi. Produkt pasteryzowany.
Może zawierać
seler.