Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Sposób przyrządzenia:
2 płaskie łyżeczki zupy (10 g) dokładnie rozpuścić w 200 ml wrzącej wody.
Ubicie produktu jest naturalnym procesem w wyniku transportu.
Przed każdym użyciem rekomendujemy przemieszać produkt w opakowaniu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte.
Barszcz czerwony WINIARY w dużym, wygodnym opakowaniu to gwarancja, by to co dobre zawsze mieć pod ręką. A wiadomo, że barszcz czerwony to jedna z najbardziej lubianych i często przyrządzanych przez Polaków zup. Nieodłącznie kojarzy się z Wigilią, ale warto przygotować ją także w innych porach roku, ponieważ jest smaczna i doskonale rozgrzewa.
Barszcz czerwony z torebki sprawdzi się zarówno jako szybka przekąska, jak i dodatek, gdy gotujesz swój czerwony barszcz. Ma wyrazisty smak i aromat oraz głęboki, rubinowy kolor. Świetnie smakuje z kanapką czy podany z ulubionymi dodatkami, na przykład krokietami, pierogami lub pasztecikami.
Barszcz czerwony instant WINIARY – jak zrobić: Wystarczy wsypać 2 płaskie łyżeczki proszku, dodać gorącą wodę, wymieszać i można się cieszyć gorącym barszczem w zaledwie kilka chwil.
WINIARY Barszcz czerwony instant 170 g to:
• Pyszna zupa, którą uwielbiają wszyscy.
• Idealny smak, doprawienie i kolor.
• Sposób na szybką, gorącą przekąskę.
• Wygodne, duże opakowanie, w którym jest aż 17 porcji.
Puste opakowanie po Barszczu czerwonym instant WINIARY możesz wykorzystać jako pojemnik na przyprawy.
www.winiary.pl
Barszcz czerwony instant.
Może zawierać:
jaja,
soję,
mleko,
seler,
gorczycę.
Opakowanie zawiera 17 porcji. Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.